TENIS ZLÍN MLADCOVÁ

 

Aktuality

 

24.09.2017 | 

Laver Cup - Praha 2017

 

L A V E R C U P


Ve dnech 22.-24.9.2017 se v Praze konal 1.ročník nové mužské tenisové týmové soutěže. S myšlenkou na založení Laver cupu přišel fenomenální tenista současnosti Roger Federer. Jde o soutěž, ve které proti sobě hrají 2 týmy- Evropa a Svět.


Soutěž je pojmenována po Rodu Laverovi, žijící tenisové legendě, který jako jediný v historii vyhrál 2x kalendářní Grand Slam.


Za tým Evropy nastoupila světová tenisová špička: Rafael Nadal, Roger Federer, Dominik Thiem, Marian Cilic , Mischa Zverev a Tomáš Berdych. Kapitánem týmu byl bývalý světový hráč č.1 Bjorn Borg.


Kapitánem týmu světa byl odvěký Borgův rival a taktéž vynikající bývalý tenista John McEnroe. V jeho týmu startovali: Jack Sock, Nick Kyrgios, John Isner, Denis Shapovalov, Sam Querrey, Francis Tiafoe.


Takovou příležitost jsme si nemohli nechat ujít. Nadšeně jsme mnoho hodin během 3 dnů sledovali hru, bojovnost, nasazení , ale i týmového ducha nejlepších tenistů světa. Byla to nádhera.


V neděli jsme na utkání Laver Cupu pozvaly 2 naše hráčky a snad i budoucí trenérky, které si tuto odměnu od nás zasloužily za příkladný přístup k tréninku a za vynikající trenérskou práci během našich tréninkových kempů. Děkujeme.


Celkově po 3 dnech nádherných zápasů v 1. ročníku zvítězil tým Evropy nad Světem v poměru 15/9.

 

 

Napište nám

Pokud na nás máte jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat. Brzy se Vám ozveme zpět.

 
 

 
 
TOPlist
 

       SK Zlín Mladcová
       Vinohrádek 493, 760 01 Zlín -  Mladcová   E - mail: skzlin.mladcova@seznam.cz  Tel: recepce klubu - rezervace +420 602 506 082  tel : + 420 774 433 665