TENIS ZLÍN MLADCOVÁ

 

Aktuality

 

16.11.2014 | 

Turnaj deblů podzim 2014

V sobotu 15.11. jsme sezvali nejlepší z nejlepších a uspořádali tradiční klání - Mladcová Open 2014 , turnaj deblů. Účast byla velká, hrálo se ve skupinách a z každé jako již tradičně postupovali dva nejlepší do finalového pavouka, ostatní - neméně dobré dvojice čekal pavouk útěchy.

Celkové vítězství si nakonec odnesla vynikající dvojice Dušan Machala - Radek Svoboda. Ve finále odsunuli na druhé místo velké srdcaře a bojovníky Jirku Fialu s Jardou Brázdou. Byl do velký boj, ale i lepší může někdy prohrát!!!

Třetí místo patří nově vzniknuvší dvojici učitel a žák - František Evják - Ondra Hrachový. Kdo je učitel a kdo žák v této dvojici si nejsme jistí!!

Další zůčastnění bojovali jak se sluší, musíme vyseknout poklonu klanu Vašátových, kteří startovali ve dvou dvojicíh a byli velkou ozdobou turnaje, jak kluci, tak především slečna Gabča. Promiň Jardo.

Děkujeme všem za účast a příště na schledanou!!!!

 

Napište nám

Pokud na nás máte jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat. Brzy se Vám ozveme zpět.

 
 

 
 
TOPlist
 

       SK Zlín Mladcová
       Vinohrádek 493, 760 01 Zlín -  Mladcová   E - mail: skzlin.mladcova@seznam.cz  Tel: recepce klubu - rezervace +420 602 506 082  tel : + 420 774 433 665