TENIS ZLÍN MLADCOVÁ

 

Aktuality

 

23.11.2014 | 

Turnaj deblových párů finále Melta Tour 2014

V sobotu 22.11. jsme měli měli tu čest hostit finále kroměřížské ligy Melta Tour 2014

V sobotu 22.listopadu přijelo 13 dvojic bojovat o vítězství v turnaji, ale současně někteří hráči i o titul hráče roku.

Hrálo se ve třech skupinách, kdy 8 nejlepších postoupilo do čtvrtfinále, další 4 do pavouka útěchy a pouze pro jednu dvojici turnaj skončil hned po zápasech ve skupinách.

Skupina A byla pětičlenná a o pořadí na prvních třech postupových místech rozhodoval až úplně poslední skupinový zápas. Nakonec skupinu vyhráli Haldina-Manďák, před Dudešek-Ludík a třetím postupujícím byli Dostál-Janíček.

Skupinu B hladce vyhráli Bayer-Matějek, kteří ve třech zápasech ztratili pouhé 4 gamy. Z 2.místa postoupili Kavan-Tvrdý.

Ze skupiny C jako vítězové postoupili Kolář-Malcher. Zbývající tři dvojice měli po jednom vítězství a tak o pořadí rozhodovaly gamy a nakonec rozdílem jediného gamu patřil postup dvojicím Jůn-Úlehla a Mrňka-Večerka.

Soutěž útěchy ovládli Ladislav Moravec a Aleš Strnad, když ve finále porazili výsledkem 6:4 pár Petr Bubla, Antonín Zavadil.

Čtvrtfinále hlavní soutěže zahájili svým dalším vítězstvím Bayer-Matějek výsledkem 7:5 proti Jůn-Úlehla. Pak přišlo na řadu překvapení, protože vítěz skupiny A Haldina-Manďák nestačili na třetího ze skupiny C Mrňka-Večerka a prohráli 3:6. Vítěz skupiny C Kolář-Malcher si poradili s párem Dostál-Janíček 6:4. A v posledním čtvrtfinále sice Dudešek s Ludíkem prohrávali už 0:4, ale zápas otočili a porazili dvojici Kavan-Tvrdý 7:5.

V semifinále nejprve svou dobrou formu na turnaji potvrdili Bayer-Matějek, když porazili Mrňku s Večerkou 6:4. Velké drama se odehrávalo ve druhém semifinále, kde o vítězi musel rozhodnout až tie-break a z postupu se nakonec radovali Dudešek s Ludíkem po výsledku 7:6 proti Kolář-Malcher.

Finálový zápas nebyl až tak dramatický, protože přeci jen páru Dudešek-Ludík trošku chyběly síly po vyčerpávajícím semifinále a naopak Bayer s Matějkem opět potvrdili svou velmi dobrou formu a tak vítězem turnaje se zaslouženě (bez porážky) stali Vlasta Bayer a Honza Matějek, výsledkem 6:2.

Děkujeme všem borcům za účast a gratulujeme k předvedeným výkonům.

 

 

Napište nám

Pokud na nás máte jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat. Brzy se Vám ozveme zpět.

 
 

 
 
TOPlist
 

       SK Zlín Mladcová
       Vinohrádek 493, 760 01 Zlín -  Mladcová   E - mail: skzlin.mladcova@seznam.cz  Tel: recepce klubu - rezervace +420 602 506 082  tel : + 420 774 433 665