TENIS ZLÍN MLADCOVÁ

 

Aktuality

 

12.10.2017 | 

Poděkování za letní příměstské tábory 2017

 

PODĚKOVÁNÍ ZA LETNÍ PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY 2017

 

I v letošním roce se u nás již tradičně konaly letní příměstské tábory. Byli jsme velmi potěšeni obrovským zájmem ze strany rodičů. Díky tomu bylo všech 8 turnusů zcela zaplněno a prázdniny u nás strávilo bezmála 300dětí. Vážíme si kladných ohlasů a pochval ze strany rodičů a především dětí. Již nyní pracujeme na dalším vylepšování a novinkách pro příští léto, kterými bychom chtěli dětem další pobyt u nás obohatit.

 

Chtěli bychom poděkovat všem rodičům za důvěru, dětem za radost a úsměvy, které k nám přinesly a budeme se moc těšit na opětovné setkání.

 

Zároveň bychom touto cestou chtěli velmi poděkovat paní Petře Kučerové, které se stala naší koordinátorkou. Zařizovala veškeré věci spojené se stravováním a zajišťovala i ceny a odměny pro děti. Peti, moc a moc děkujeme.

 

Velké poděkování za spolupráci patří od nás i panu Tomáši Klapkovi.

 

Další poděkování patří Restauraci Tomášov, která našim dětem celé léto vařila. Mohli jsme se těšit na výbornou polévku, hlavní jídlo, salát nebo kompot. Děkujeme.

 

A samozřejmě děkujeme všem instruktorům, kteří se ze všech sil snažili, aby u nás děti strávily úžasný týden prázdnin. Velmi nás těší, že velká většina trenérů byla z řad našich závodních hráčů či svěřenců naší Tenisové školy. Dík patří všem, přesto bychom některým poděkovali rádi jmenovitě.

Bezkonkureční jedničkou byl letos Vítek Kulhánek, z čehož se zrodila i naše další spolupráce s ním jako trenérem naší TŠ.

Moc děkujeme i Emmě Klapkové, která byla vždy připravena nad rámec povinností a i ve svém volném čase se věnovala přípravě na vedení a trénování svých svěřenců.

Dalším vynikajícím pomocníkem a taktéž teď již i trenérem v našem klubu byl Tom Bellay, který připravoval doplňující program v okolí našeho areálu.

 

Ještě jednou tedy děkujeme všem a těšíme se na další setkání s vámi.

 

Milana a Petr Galečkovi

 

 

Napište nám

Pokud na nás máte jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat. Brzy se Vám ozveme zpět.

 
 

 
 
TOPlist
 

       SK Zlín Mladcová
       Vinohrádek 493, 760 01 Zlín -  Mladcová   E - mail: skzlin.mladcova@seznam.cz  Tel: recepce klubu - rezervace +420 602 506 082  tel : + 420 774 433 665