TENIS ZLÍN MLADCOVÁ

 

Aktuality

 

13.05.2012 | 

Zahájení letní sezóny 2012

    Letos jsme s úpravou antukových kurtů začali koncem března a i přes přetrvávající přízemní mrazíky jsme zahájili sezónu již 14.dubna. V aktuálních panujících tropických vedrech kurty perfektně vyzrály a čekají jen na vaše skvělé výkony, vážení přátelé!

    I na letošní letní sezónu jsme si pro vás připravili mnoho akcí, turnajů, soutěží, soustředění, dětských táborů. Hned na úvod sezóny jsme přivítali na našem areálu po dva víkendy turnaje mladších žákyň a žáků v rámci soutěží letní sezóny ČTS.

    Mezi děvčaty v jednotlivkyních zvítězila Denisa Čižmářová z Vizovic, když ve finále porazila Belásovou z Uh.Hradiště. Na třetím místě se umístily Huňková a Nevolová. Nutno dodat, že počasí bylo velmi chladné, a proto smekáme před výkony slečen.

    Tuto sobotu a neděli program turnajů pokračoval soutěží mladších žáků. Vynikající výkony podali v jednotlivcích Jiří Novák jun. a náš Lukáš Drdla. Společně zvítězili v deblu, Jirka vyhrál singl před Ventrčou, Lukáš byl společně s Kopálem ze Slovenska třetí. Vzhledem k panujícím vedrům a větru jsme dokonce museli dohrávat turnaj v hale. Mladící příkladně bojovali a hrábli si na dno fyzických sil. Gratulujeme vítězům!

 

Napište nám

Pokud na nás máte jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat. Brzy se Vám ozveme zpět.

 
 

 
 
TOPlist
 

       SK Zlín Mladcová
       Vinohrádek 493, 760 01 Zlín -  Mladcová   E - mail: skzlin.mladcova@seznam.cz  Tel: recepce klubu - rezervace +420 602 506 082  tel : + 420 774 433 665